RePlayClub

✓ Gratis verzending & swap       ✓ Annuleer op elk moment

Ons verhaal

In een wereld vol overvloedig nieuw speelgoed en steeds groeiende afvalbergen, begonnen we ons af te vragen: kan het anders? 

RePlayClub onze missie 

Onze missie is om speelgoed delen de norm te maken, waardoor we een duurzamere, eerlijkere en empathischere manier van spelen voor kinderen creëren. Tegelijkertijd helpen we ouders geld te besparen, rommel te minimaliseren en afval te verminderen.

Het ontstaan van RePlayClub

Het begon allemaal vanwege een gemeenschappelijke uitdaging. Voortdurend speelgoed kopen, opruimen en vervolgens weer doorverkopen of weggeven voelde als het runnen van een speelgoedrecyclingcentrum vanuit onze woonkamers! Dit was een veelvoorkomende uitdaging onder de meeste ouders met wie we spraken.

Duurzaam speelplezier voor ieder kind

Bij RePlayClub streven we ernaar duurzaam speelplezier toegankelijk te maken voor ieder kind. We willen de manier waarop we met speelgoed omgaan transformeren door hoogwaardig, duurzaam speelgoed beschikbaar te stellen via ons innovatieve online bibliotheeksysteem. Samen bouwen we aan een wereld waarin spelen niet alleen grenzeloos is, maar ook volledig duurzaam.

duurzaam houten speelgoed

Waarom speelgoed lenen de toekomst is

Door te lenen in plaats van te kopen, verminder je niet alleen ecologische voetafdruk, maar draag je ook bij aan het verminderen van plastic speelgoed dat op stortplaatsen en in oceanen terechtkomt. 

Wist je dat we meer consumeren
dan onze planeet aankan?

90% van het speelgoed is gemaakt van plastic.

Speelgoed wordt minder dan 6 maanden gebruikt.

80% belandt op stortplaatsen of in de oceaan.