RePlayClub

✓ Gratis verzending & swap       ✓ Annuleer op elk moment

Ik heb een vraag over...

Hier vind je antwoorden op al je vragen over onze speelgoed, onze abonnementen en onze service. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Highlight Box
Credits

Credits zijn virtuele munten die je krijgt bij je RePlayClub-lidmaatschap. Ze vormen de sleutel tot het bestellen en genieten van ons speelgoedassortiment.

Bij aanschaf van een RePlayClub-lidmaatschap ontvang je de gekozen credits. Deze credits kun je inzetten om speelgoed te lenen.

Kies het gewenste speelgoed uit ons assortiment en wissel je credits in tijdens het afrekenen. Het bedrag aan credits dat je uitgeeft, wordt afgetrokken van je totale creditbalans.

Ja, je kunt alleen speelgoed bestellen binnen de grenzen van je beschikbare credits. Zorg ervoor dat je creditbalans voldoende is voor het gewenste speelgoed.

Helaas, credits kunnen alleen worden gebruikt om speelgoed te lenen, niet om te kopen. Als je kind gehecht is geraakt aan een stuk speelgoed, neem dan contact met ons op. We kunnen samen bekijken of het mogelijk is om het speelgoed over te nemen en tegen welke voorwaarden.

Als je credits op zijn, kun je nog steeds de fun gaande houden! Stuur speelgoed dat je hebt teruggestuurd voor een ‘swap’ en je ontvangt je credits terug op je account. Je kunt dit gebruiken voor nieuwe bestellingen.

Je kunt je huidige creditbalans altijd bekijken op je RePlayClub-accountpagina

Jazeker. je kunt ons vinden op Instagram, en Facebook.

Highlight Box
Abonnementen

We bieden drie verschillende abonnementen aan: de Speelgoed Zak, Speelgoed Box en Speelgoed Kist. Elk abonnement heeft zijn eigen unieke voordelen en creditlimieten.

Ja, je kunt op elk moment overschakelen naar een ander abonnement, maar houd er rekening mee dat als je maandelijks betaalt en je voor een half jaar hebt gekozen, de wijziging pas kan plaatsvinden aan het einde van je huidige abonnementsperiode.

Als je besluit je abonnement op te zeggen, kun je het geleende speelgoed blijven gebruiken tot het einde van je huidige abonnementsmaand. Na de opzegging moet al het geleende speelgoed worden geretourneerd. Als je overige credits hebt, bewaren we deze voor je toekomstige abonnementen. Als je ervoor kiest om opnieuw een abonnement te nemen, kun je deze credits nog steeds gebruiken.

Highlight Box
Swappen

Met een swap kun je één keer per maand het geleende speelgoed omruilen voor iets anders. Dit is een kans om nieuw speelgoed te ontdekken zonder extra kosten.

We hanteren deze limiet om duurzaamheid te bevorderen en ervoor te zorgen dat het speelgoed goed wordt gereinigd en gecontroleerd voordat het opnieuw wordt uitgeleend.

Dat is mogelijk, neem hiervoor contact op met de klantenservice via klantenservice@replayclub.nl.  Houdt er echter rekening mee dat retourneren voor 30 dagen voor eigen kosten zijn. 

Highlight Box
Levering en Retour

Ja, zowel de levering als de retourzending van het speelgoed zijn volledig gratis. We willen het zo gemakkelijk mogelijk voor je maken.

We sturen je een e-mail en een Track & Trace-link, zodat je op de hoogte blijft van de leveringsstatus en weet wanneer het speelgoed bij jou aankomt. We streven ernaar om dit proces zo transparant en gemakkelijk mogelijk te maken voor jou.

Op de accountpagina, onder ‘Bestellingen’, kun je aangeven welk speelgoed je wilt retourneren. Hier heb je de keuze om alles terug te sturen, slechts een paar items te behouden, of alleen het speelgoed dat klaar is met spelen te retourneren. We willen het retourproces zo eenvoudig en aanpasbaar mogelijk maken, zodat het perfect bij jouw behoeften pas.