RePlayClub

✓ Gratis verzending & swap       ✓ Annuleer op elk moment

Duurzame speelgoed
abonnement

Kies jouw abonnement

Wat zijn credits?

  • Flexibel creditsysteem: Bij ReplayClub hanteren we een eenvoudig en flexibel creditsysteem. Als abonnee ontvang je maandelijks credits die je kunt gebruiken om speelgoed te lenen.

  • Credits per speelgoedstuk: Elk stuk speelgoed heeft een specifiek aantal credits, gebaseerd op de waarde ervan. Zo kun je zelf bepalen welk speelgoed je wilt en hoeveel credits je daarvoor wilt inzetten.

  • Vrijheid in keuze: Je bent niet gebonden aan een vastgestelde waarde per speelgoeditem. Of je nu meerdere kleinere items wilt selecteren of één groter item, de keuze is aan jou, afhankelijk van de behoeften van jouw kind en jouw persoonlijke voorkeuren.

  • Creditlimiet en abonnement: Je creditlimiet wordt bepaald door je abonnement. Credits worden alleen toegevoegd wanneer je speelgoed ruilt. Er worden geen extra credits toegevoegd aan je limiet op maandelijkse basis.

Hoe reinigen we ons speelgoed?

speelgoed abonnementen

1. Grondige Reiniging

Bij retour ontvangt elk speelgoedstuk een grondige reiniging met ATTITUDE, dat 99,9% van de ziektekiemen doodt.

wasmachine

2.Specifieke Behandeling

Speelgoed wordt gewassen met hypoallergeen, geurvrij, plantaardig wasmiddel van Seepje voor optimale reiniging.

3. Schoon en veilig

Na het schoonmaken verpakken we elk speelgoed zorgvuldig in een RePlay zak voor veilig transport en het behoud van hygiëne en kwaliteit.

Duurzaam speelplezier
met ons abonnement

Een breed assortiment aan speelgoed

Bij RePlayClub bieden we ouders en kinderen een unieke kans om samen op ontdekking te gaan en samen het perfecte speelgoed uit te kiezen!
Ons speelgoedabonnement is samengesteld met een breed assortiment aan hoogwaardig speelgoed, zorgvuldig gekozen om de verbeelding van kinderen te prikkelen en hun ontwikkeling te bevorderen.

Keuzevrijheid en betrokkenheid

Bij ons staat keuzevrijheid en betrokkenheid voorop. Samen met jouw kinderen kun je ons assortiment doorbladeren, hun favoriete items kiezen en zo een persoonlijke collectie samenstellen die past bij hun interesses en ontwikkelingsfase. Of het nu gaat om educatief speelgoed, bouwsets, creatieve materialen of klassieke spellen, bij RePlayClub vind je gegarandeerd iets waar iedereen enthousiast van wordt!

Stimuleren van creativiteit en zelfexpressie

Door kinderen actief te betrekken bij het kiezen van speelgoed, stimuleren we niet alleen hun creativiteit en zelfexpressie, maar leren we hen ook om waarde te hechten aan hun bezittingen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun speelomgeving. Met RePlayClub kunnen we samen een duurzame, educatieve en plezierige speelervaring creëren, terwijl we herinneringen maken die een leven lang meegaan.”

Veelgestelde vragen

We bieden na 30 dagen gratis verzending en ruilen aan om het leerproces van uw kids te maximaliseren en onze impact op de verzending te verminderen. U ontvangt een e-mail wanneer uw swap-datum exact is.

We hopen dat je kinderen dol zullen zijn op ons  speelgoed. Als ze een favoriet vinden dat ze graag willen houden, bieden onze lidmaatschappen een 15% korting op de winkelprijs voor aanschaf. Neem contact met ons op via klantenservice@replayclub.nl als je kind niet van bepaald speelgoed afscheid wil nemen. We helpen je graag!

Bij de inkoop van ons speelgoed leggen we de nadruk op natuurlijke materialen en afwerkingen, zoals massieve lindehouten blokken met verf op waterbasis en bijenwasafwerkingen.

Wanneer speelgoed wordt geretourneerd of geruild, wordt dit professioneel behandeld. We reinigen elk stuk speelgoed grondig met ATTITUDE. Dit EPA-geregistreerde ontsmettingsmiddel doodt 99,9% van ziektekiemen, inclusief SARS-CoV-2, de oorzaak van COVID-19, zonder giftige chemicaliën, geurstoffen, kleurstoffen, conserveermiddelen of oppervlakteactieve stoffen.

Het speelgoed wordt vervolgens aan de lucht gedroogd, zorgvuldig verpakt en binnen 3 tot 5 dagen verzonden.

Speelmatten en textiel-gebaseerd speelgoed worden gewassen met hypoallergeen, geurvrij, plantaardig wasmiddel van Seepje.

We begrijpen dat spelen soms tot lichte schade of normale slijtage kan leiden. Als er onderdelen van een speelgoedset ontbreken wanneer je deze retourneert, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. We vragen je vriendelijk om ontbrekende onderdelen naar ons terug te sturen als je ze vindt en ze te combineren met andere speelgoedonderdelen bij je volgende retourzending. Neem contact met ons op via klantenservice@replayclub.nl als je een ontbrekend onderdeel wilt retourneren. Indien speelgoed aanzienlijk beschadigd is, bijvoorbeeld door diepe hondenbeten of ontbrekende stukken die het ongeschikt maken voor een ander gezin, worden de kosten voor het vervangen van het speelgoed in rekening gebracht.