RePlayClub

✓ Gratis verzending & swap       ✓ Annuleer op elk moment

Ben je klaar om te spelen?

Meld je hieronder aan voor exclusieve toegang tot onze speelgoed bibliotheek.

Waarom zou ik speelgoed lenen?

1. Duurzaamheid

Ons speelgoed wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid en veiligheid, zodat je kinderen veilig kunnen spelen en je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.

2. Variatie

Van educatief speelgoed tot klassiekers en nieuwigheden, onze speelgoed bibliotheek biedt een breed scala aan speelgoed voor kinderen van 0 t/m 8 jaar.

3. Kostenbesparing

Bespaar geld door maandelijks toegang te krijgen tot ons uitgebreide assortiment speelgoed, in plaats van steeds nieuw speelgoed te kopen dat na verloop van tijd ongebruikt blijft liggen.

4. Gemak

Geen gedoe meer met het kopen en opbergen van speelgoed. Wij bezorgen het speelgoed gratis bij jou thuis en je kunt het gratis retourneren via de post wanneer je klaar bent voor iets nieuws.

Deze ouders gingen je voor

Top en duurzaam!

Nilia Nilia

Ik raad het elke ouder aan, zo kunnen we om de zoveel tijd nieuwe speelgoed voor de kinderen bestellen en het oude waar ze op uitgekeken zijn teruggeven en een ander kind daarmee verblijden. Ook voor ruimtebesparing is het ideaal. Heel duurzaam!

Geweldig idee

Liza

Geweldig idee! Ik hou ervan om te kiezen uit de enorme selectie van speelgoed, mijn jongens vinden het leuk om nieuwe en verschillende dingen uit te proberen. Ook nog beter is dat ik ze niet in mijn huis hoef te hebben rondslingeren als ze er genoeg van hebben! Win win! Een echte aanrader!

Een geweldig idee en service

Mariette en Peter

We genieten ervan om nieuw speelgoed uit te kiezen en niet het oude speelgoed te hoeven bewaren waar onze dochter niet meer mee speelt. Er zijn veel verschillende duurzame speelgoedopties om uit te kiezen waar ze echt van geniet. De bezorg- en retourdienst is zo snel, makkelijk en ook nog eens gratis!